Hét matchplatform voor jouw organisatie

Maak gratis een profiel aan en krijg van ons gekwalificeerde leads. De rest is aan jou!

Kwalitatieve leads

Op zoek naar gekwalificeerde leads voor jouw software?

Rendement

Zo min mogelijk doen voor maximaal resultaat?

AVG-proof

Acquisitie doen op een manier die voldoet aan de nieuwe privacywetgeving (AVG)

Voldoet aan de AVG

Warme acquisitie, dat klinkt toch beter dan koude acquisitie?

Hoe werkt het?1. Maak gratis een account aan en vul je profiel aan.

2. Je ontvangt een notificatie wanneer er een match is.

3. Bepaal aan de hand van het anonieme profiel, de ingevulde antwoorden en daarbij horende vergoeding of je de contactgegevens van deze lead wilt ontvangen.

4. Contacteer de warme lead op de door de lead aangegeven manier: telefonisch en/of via mail.

Gratis registrerenHoe werkt het?

"Wat nou als wij nieuwe klanten voor jullie winkel zetten en jullie alleen de deur open hoeven te doen?"

Fjind helpt je met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR), nieuwe klanten te krijgen. Hoe? Na het invullen van de antwoorden ontvangen klanten een shortlist met leveranciers of dienstverleners. De klant moet per leverancier of dienstverlener toestemming geven dat hij benaderd mag worden voor acquisitie.


Via bovenstaand formulier kun je jouw organisatie geheel kosteloos inschrijven. Je maakt een profiel aan en nieuwe klanten kunnen je direct vinden. Indien zij interesse in je oplossing hebben, krijg je van ons een notificatie dat er een match is. Deze lead is aan de hand van de ingevulde antwoorden al voor je gekwalificeerd. Je ontvangt van ons een anoniem profiel waar je deze antwoorden kan inzien en de hoogte van de vergoeding voor het ontvangen van de contactgegevens. Wil je de contactgegevens van deze lead ontvangen, dan betaal je ons een kleine vergoeding. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van het aantal ingevulde zoekfuncties. Hoe deze vergoeding exact wordt berekend kun je na de gratis inschrijving vinden.